Den sanna hemmafixaren nöjer sig naturligtvis inte med att bara mecka med sina bilar. Även huset är ett stående projekt där det alltid finns saker att fixa med och nya projekt att starta igång. På så sätt växlar mellan de olika meckar stunderna på bilen och projekten i hemmet och bostaden. Vissa projekt tar längre tid eller är sådana som aldrig tar slut. Det kan handla om att bygga om badrummen eller att fixa saker i trädgården. Andra projekt är mer sällan förekommande men ändå något som man kan komma att behöva göra.

Bor man i ett äldre hus är det inte ovanligt att det finns ett behov av att ordna nya ytterdörrar. Dels brukar de nya ytterdörrarna som man kan köpa vara betydligt mycket säkrare än de äldre modellerna och de som sitter i huset som original. Dels kan de äldre dörrarna dra och göra det kallare än vad de behöver vara i hallen.

Snygga och moderna ytterdörrar

Samtidigt som man gärna vill ha dörrar i moderna modeller när det gäller ytterdörrarnas funktioner och egenskaper, så är det inte ovanligt att man vill att dörrarna ska behålla det äldre utseendet så att det passar in i husets utseende. Många av de moderna dörrar finns i utföranden som är tänkta att passa in olika stilar. Även de nya dörrarna finns alltså med den moderna säkerheten fast med det äldre utseendet så att de ska passa in i hus från olika årtionden. Man behöver inte vara speciellt händig för att klara av att installera ett par nya ytterdörrar i huset. Däremot bör man komma ihåg att exakta mått är viktigt redan från början av projektet så att de nya dörrarna verkligen har en perfekt passform.