Alla som har en bil som de bryr sig om och månar om bör investera i ett garage. För det finns faktiskt inget bättre stöldskydd för bilen än ett låst garage. Dessutom har garaget en rad andra bra funktioner.

5341445-garage-and-car

I Expressen skriver de om vad som skulle kunna vara världens häftigaste garage. Det handlar om ett garage i staden Bellevue i nordvästra USA, som har blivit inspirerat av någon slags underrättelsetjänst. Garaget har bland annat en hiss för inkommande bilar och därifrån åker bilarna upp till en visningshall som ser ut som hos en bilhandlare fast med lite mer smakfull och lyxig inredning. Den här visningshallen har plats för hela sexton bilar och man kan sitta i vardagsrummet i hemmet och titta på bilarna genom en glasruta.

Bästa stöldskyddet

Visst låter det här garaget som alla bilägares våta dröm men nödvändigt för att skydda bilen på ett bra sätt är det inte. Det som egentligen behövs för att garaget ska kunna göra sitt jobb är tillräckligt med utrymme för bilen och en bra port som inte går lätt att bryta upp. Det sistnämnda finns hos http://www.portfirman.se/, dessutom till ett bra pris. Det absolut bästa och säkraste sättet att hålla tjuvarna borta från bilen är nämligen ett låst garage, skriver GP. En bra idé kan vara att även sätta in en stålbur inuti det låsta garaget. Men detta gäller främst om man har några riktigt dyra bilar som man vill skydda.

Har fler funktioner

Något som är oerhört bra med att investera i ett garage är att det inte bara fungerar utmärkt att förvara bilen i. Den som inte vill riskera att få sin cykel snodd kan även förvara cykeln där. Läs mer. Dessutom är garaget en bra plats att ha utomhusverktyg som gräsklippare och häcktrimmer i. Då slipper de ligga ute och rosta eller bäras inomhus och smutsa ner.