Om du driver en bilverkstad är det en stor fördel att kunna erbjuda dina kunder en lättillgänglig och välskött besöksparkering. Även om dina kunder endast ska parkera en kortare stund kommer det vara värt besväret. Här berättar vi mer om vad du ska tänka på när du har en besöksparkering.

Som kund minns man alltid ett besök som gick smidigt och uppfyllde alla krav. Att behöva krångla med betalningen vid parkeringen eller inte hitta parkeringsplats överhuvudtaget kan snabbt dra ner betyget. Därför är det viktigt att du tar väl hand om din besöksparkering.

Anlita ett professionellt parkeringsbolag

Det tar ganska mycket tid att sköta en besöksparkering på egen hand. Därför kan du med fördel anlita ett företag som https://www.sveapservice.se/ för att hjälpa dig. De erbjuder en smidig lösning där du kan garantera dina kunder bästa möjliga service. Du kan till exempel erbjuda en användarvänlig mobiltjänst där alla kunder kan registrera sin parkering. Även om du inte tar betalt för parkeringen är det en fördel om kunderna kan visa att de står där lovligt. De flesta har alltid sin mobil med sig idag oavsett vart de åker och kommer snabbt kunna parkera och gå in på verkstaden.

Prioritera säkerhet på din besöksparkering

En viktig faktor är att det ska vara tryggt för dina kunder att stå på besöksparkeringen även om det bara är för en kort stund. Därför kan du prioritera övervakning på din parkering. Då är det mindre risk att någon gör inbrott eller vandaliserar bilarna medan kunden är inne på verkstaden. Om parkeringen är inomhus eller i ett garage kan du också sätta upp någon form av bom så endast behöriga kan komma in på parkeringen. Det kommer också underlätta för att få dina kunder att gå en så bra och trygg upplevelse som möjligt.